Iza imena Kruna ljubavi krije se mala obitelj koja za vas kreira i ručno radi nakit, personalizirane okvire, krunice i ostale personalizirane poklone te gravira nakit i predmete za razne prigode.

Sve radimo prema želji kupca, prilagođavamo se vašim željama kako bi u konačnici bili zadovoljni našom uslugom. Bitno nam je da je svaki kupac dobio proizvod koji je unikatan i kvalitetan.

Kruna ljubavi – najbolji izbor za sve prigode

S radom smo započeli u studenom 2018. godine u sklopu domaće radinosti, a od kolovoza 2020. posluje mali, obiteljski obrt Kruna Ljubavi. U početku smo ručno radili personalizirane krunice te poklanjali svojim prijateljima i rodbini. S obzirom da se povećao interes za našim poklonima, došli smo na ideju kako bi mogli naš hobi pretvoriti u posao.

Naš asortiman proizvoda se polako proširivao, te smo 2020. godine započeli  s graviranjem proizvoda od medicinskog, nehrđajućeg čelika, potaknuti željama naših kupaca.

Naši radovi rađeni su s puno ljubavi i krajnji cilj nam je zadovoljstvo kupca. Zamijenite svakodnevne poklone unikatnim poklonom koji će ostati trajna uspomena osobi koju darujete. Posebno nas veseli svaka vaša pozitivna recenzija i vjetar nam je u leđa za daljnji rad.

kruna-ljubavi-o-nama
Ručno izrađeno
Uz puno ljubavi, kreativnosti i predanosti!
Personalizirano
Svi proizvodi su u potpunosti usklađeni s vašim željama!
Unikatno
Za sve koji žele imati nešto posebno i jedinstveno.
Kvalitetno
Kvaliteta nam je najvažniji standard.

Zavirite u našu bogatu ponudu!