Gravirani pokloni

Želite pokloniti unikatan poklon koji će razveseliti dragu osobu? Pravi izbor za vas je gravura na našim proizvodima. U ponudi birate ogrlice, narukvice, privjeske, ogledalca, metalne upaljače ili pljoske. Svi proizvodi su od medicinskog čelika. Trebate nam samo poslati tekst ili fotografiju koju želite i na kojem proizvodu želite gravuru.

Graviranje je tehnički postupak urezivanja linija (teksta/fotografije) u tvrdu, obično ravnu površinu pravljenjem brazda u njoj. Graviranje radimo s kvalitetnim CNC strojem kojim se površinski urezuje tekst ili slika na metal te ostavlja crno – bijela, decentna i trajna uspomena na predmetu. Ne radimo lasersko graviranje kojim se laserom pali površina i gravira tekst/fotografija. Gravure ovom tehnikom graviranja nisu vidljive kao kod tehnike lasera, već je gravura vidljiva pod određenim kutem svjetlosti.

Gravirane proizvode i nakit radimo po mjeri, stoga nam je potrebno poslati točne mjere. Za netočne mjere ne odgovaramo.

Prije graviranja vaše fotografije, imajte na umu da je bitno da slika bude dobre kvalitete i da je izvorna slika. Prije svakog graviranja teksta/fotografije radi se priprema u programu koja je uključena u cijenu gravure proizvoda. Kad se odlučite za gravuru određene fotografije, radimo gravuru s tom fotografijom. Za naknadno mijenjanje fotografije, bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovne  pripreme.

Fotografije proizvoda i nijanse boja mogu se vizualno razlikovati od stvarnog proizvoda. Na to utječe svjetlost prilikom fotografiranja, kut fotografije, ambijent, filteri pri obradi fotografije i slično.

Upaljače se može napuniti na benzinskoj pumpi ili možete kupiti gorivo i sami napuniti. Prema Zakonu o poštanskim uslugama, lako zapaljive predmete ne smijemo slati poštom.

OGRLICA

17,25 – 26,54 EUR

NARUKVICA

9,29 – 39,82 EUR

UPALJAČ

17,25 – 26,54 EUR

PRIVJESAK

15,93 – 26,54 EUR

PLJOSKA

18,58 – 25,22 EUR 

OGLEDALCE

 17,25 – 25,22 EUR

 

Zavirite u našu galeriju radova!

Ogrlice

Narukvice

Privjesci

Ogledalca

Upaljači

Pljoske

Naručite već danas!

    Molimo unesite svoju potpunu adresu.

    Odaberite što želite naručiti

    Pošaljite nam datoteke. Dozvoljeni formati su jpeg, jpg, png, gif, pdf. Maksimalno 10 datoteka.