Naručite već danas!

Proizvod naručujete tako da upit pošaljete putem naše online narudžbenice, na e-mail info@krunaljubavi.hr ili putem naših društvenih mreža.

Uz upit pošaljite sliku željenog proizvoda (ukoliko je moguće) kojeg ste našli na NAŠOJ stranici, te pitanje o cijeni i svim detaljima koji vas zanimaju.

Zatim vam šaljemo informacije o narudžbi te podatke za uplatu na račun.

Nakon vaše vidljive uplate izrađujemo narudžbu po redu i rasporedu uplata kupaca, u roku od 2 - 7 radnih dana, ovisno o narudžbi i gužvi.

• Fotografije proizvoda i nijanse boja mogu se vizualno razlikovati od stvarnog proizvoda. Na to utječe svjetlost prilikom fotografiranja, kut fotografije, ambijent, filteri pri obradi fotografije i slično.
• Gravirane proizvode odnosno nakit radimo po mjeri, stoga je potrebno poslati nam točne mjere. Za netočne mjere ne odgovaramo.
• Prije graviranja vaše fotografije, imajte na umu da je bitno da slika bude dobre kvalitete i da je izvorna slika.
• Prije svakog graviranja teksta/fotografije radi se priprema u programu koja je uključena u cijenu gravure proizvoda. Kad se odlučite za gravuru određene fotografije, radimo gravuru s tom fotografijom. Za naknadno mijenjanje fotografije, bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovne pripreme.
• Graviranje radimo s kvalitetnim CNC strojem kojim se površinski urezuje tekst ili slika na metal te ostavlja decentna i trajna uspomena na predmetu. Ne radimo lasersko graviranje kojim se laserom pali površina i gravira tekst/fotografija. Gravure ovom tehnikom graviranja nisu vidljive kao kod tehnike lasera, već je gravura vidljiva pod određenim kutem svjetlosti.
• Upaljače se može napuniti na benzinskoj pumpi ili možete kupiti gorivo i sami napuniti. Prema Zakonu o poštanskim uslugama, lako zapaljive predmete ne smijemo slati poštom.
KRUNA LJUBAVI
Obrt za izradu, trgovinu i usluge, vl. Tomislav Živaljić
Sjedište: Kneza Domagoja 21, 21210 Solin
OIB: 27979102514
IBAN: HR3323900011101139300
Model: HR99 Poziv na broj: datum
Opis plaćanja: Uplata za personalizirani proizvod
Sliku proizvoda dobijete prije slanja.

Paket šaljemo brzom dostavom na Vašu kućnu adresu putem GLS-a.

Trošak dostave je 4,65 EUR, a pouzećem 5,31 EUR.

Vi nama šaljete svoje podatke za slanje:
• Točno ime i prezime
• Adresa, mjesto i poštanski broj
• Kontakt broj

Moguće osobno preuzimanje u Solinu, prema prethodnom dogovoru. Molimo nazovite na broj telefona 095 824 4050
Sve proizvode radimo po vašoj NARUDŽBI, tako da ne vršimo povrat personaliziranog proizvoda jer sliku dobijete prije slanja i potvrdite narudžbu, osim u slučaju oštećenja proizvoda pri transportu do vas.

Pogrešno naručenu robu s vaše strane ne zamjenjujemo.

Prije slanja pritužbe na mail pročitajte uvjete reklamacije u kartici Reklamacije i povrat.

Neispravan proizvod možete nam reklamirati u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke uz valjani račun - toliki je vremenski rok pravovaljanosti reklamacije.
Pritužbu šaljete pismenim putem na mail adresu info@krunaljubavi.hr.

Rok za predaju pritužbe i reklamacije je 14 dana od dana primitka pošiljke.
Ako zaprimimo vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirat ćemo vas, ponuditi novi proizvod i mi snosimo troškove poštarine.

Ako je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa vam se izgled), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja.
naručite već danas - kruna ljubavi
ONLINE NARUDŽBENICA
Ispunite našu online narudžbenicu i brzo ćemo vam se povratno javiti.

    Molimo unesite svoju potpunu adresu.

    Odaberite što želite naručiti

    Pošaljite nam datoteke. Dozvoljeni formati su jpeg, jpg, png, gif, pdf. Maksimalno 10 datoteka.